Yarn-Spirit

Joulupallo

Tarvikkeet: 7 veljestä -lankaa
Sukkapuikot: 3½
Täytettä

Kuva löytyy täältä

Luo 8s ja jaa ne neljälle puikolle.

Neulo suljettua neuletta lisäten joka puikon alussa ensimmäisen silmukan jälkeen yksi silmukka (= Neulo 1s, ota langankierto puikolle ja jatka kerros loppuun. Neulo seuraavalla kerroksella langankierto kiertäen oikein).

Kun silmukoita on 54, jaa ne puikoille seuraavasti: 14-14-13-13 s / puikko) ja aloita koristekuvio kuviomallin oikeasta reunasta. Neulo mallissa toistettavaksi merkittyä osaa kierroksen ajan.

Kun olet neulonut kuvion kokonaan, neulo vielä yksi kerros pohjavärillä ja aloita sitten kavennukset. Täytä palloa neuleen edistyessä, niin saat täytteet sijoitettua tasaisemmin.

Kavenna neuloen joka kierroksella puikon lopussa 2s o yhteen kunnes jäljellä on yhteensä 10s. Katkaise lanka niin, että saat jäävällä langanpäällä virkattua myös ripustuslenkin ja vedä lanka jäljellä olevien silmukoiden läpi, kiristä ja kiinnitä neulalla.

Virkkaa sitten ketjusilmukoita haluamasi määrä ja kiinnitä langanpää alkupään viereen. Pujottele langanpää pallon sisälle.

Kuvion paikalle voit neuloa mitä tahansa haluamaasi koristeneuletta, minkä toistuvassa kuviokerrassa on sama silmukkamäärä.

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.