Yarn-Spirit

Kynsikkäät

Lanka: Novita Nalle 1 kerä

Koko: Vastaa miehen hanskakokoa 10½-11

Sukkapuikot: nro 3

Kuva täällä

Luo 52s ja jaa puikoille 12s-14s-12s-14s (tämä jako ei ole pakollinen, mutta itse teen niin saadakseni joka puikon alkamaan oikealla silmukalla). Neulo 1o, 1n joustinneuletta suljettuna neuleena 9cm.

Jaa sitten silmukat niin, että joka puikolla on 13s.

Neulo vielä 2 kerrosta suoraa neuletta ja aloita sitten peukalokiila:

Neulo kerroksen alusta 2s, neulo seuraava silmukoiden välinen lenkki kiertäen oikein, neulo 1s ja tee samanlainen lisäys uudelleen.

Toista nämä lisäykset joka 4. kerros siten, että lisäysten väliin tulee aina 2 uutta silmukkaa.

Kun kiilassa on 15s, siirrä silmukat langalle tai hakaneuloille ja lisää niiden tilalle 1 uusi silmukka. Nyt neuleessa on 52s. Neulo kaikilla silmukoilla 15 kerrosta sileää neuletta ja aloita sitten sormet:

Etusormi:

Ota puikoille 7s 1. puikon alusta ja 7s 4. puikon lopusta. Laita loput silmukat langalle odottamaan.

Luo 7s:n väliin keskisormen puolelle 3 uutta silmukkaa ja neulo näillä 17 silmukalla sileää neuletta 10 kerrosta. Päättele löysästi.

Keskisormi:

Ota molemmilta reunoilta puikoille 7s, poimi etusormen tyvestä 3s ja luo toiseen väliin 2s. Neulo näillä 19s:lla 10 kerrosta ja päättele.

Nimetön:

Ota seuraavat 6s / reuna puikoille, poimi keskisormen tyvestä 4s ja luo toiseen väliin 3s. Neulo näillä 19s:lla 9 kerrosta. Päättele.

Pikkurilli:

Ota puikoille loput 12 s ja poimi nimettömän juuresta 3s. Neulo näillä 15s:lla 8 kerrosta. Päättele.

Peukalo:

Ota peukalokiilassa odottavat 15 silmukkaa puikoille ja poimi sormen juuresta 5s. Neulo näillä 20 silmukalla 12 kerrosta. Päättele.

Voit tehdä toisen kynsikkään tämän peilikuvaksi jos haluat, mutta käytännössä ei eroa huomaa, vaikka tekisit molempien kynsikkäiden peukalot samalle puolelle.

P.S. Jos huomaat ohjeissani virheitä, ole hyvä ja lähetä kommentti.

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.