Yarn-Spirit

Kauluri aikuiselle – Neck warmer

marraskuu 19th, 2011

Tässä kaulurimalli, josta itse pidän. Sen parhaita puolia on, että se pysyy hyvin paikoillaan esim. lenkkeillessä. Se ei myöskään ole tukalan kuuma, koska siinä kaulaosaa ei käännetä kaksin kerroin. Voit halutessasi tehdä kaulurin ilman nappeja, mutta tätä kauluria pukiessa ei tukka sähköisty kuten pään yli puettavissa malleissa. Napit käännän aina niskan puolelle, mutta mikäpä estää pitämästä niitä näkyvillä.
Ohje löytyy täältä

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

This neck warmer is my favourite. It stays in it’s place when you ski or walk or move in any other way. It’s not too warm because the neck-part isn’t folded. If you want to you can make the neck warmer without buttons but having them it’s nicer to put it on without messing your hair.  The pattern in Finnish here

4 Responses to “Kauluri aikuiselle – Neck warmer”

  1. pirle

    Näppärä!
    Kaunis sininen sävy langassa 🙂


  2. Kiva kuulla. Petrooli on yksi lempiväreistäni, mutta valitettavasti se on poistettu esim. Novitan langoista.

  3. Soili

    Hei. Etsin kaulurin ohjetta ja päädyin sivullesi. Kivat on sivut ja kaulurin aion tehdä. Tontun ohjeesta innostuin; ihan pakko testata. Kiitos, että olet jaksanut tehdä sille perusteelliset ohjeet.


  4. Kiitos paljon Soili kivasta palautteesta. Tämmöinen antaa potkua jatkamaan sivujen ylläpitoa 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.