Yarn-Spirit

Tähän aikaan vuodesta äidit alkavat katsella lastensa vaatevarastoja sillä silmällä, että mahtuvatko edellisen vuoden lämpimät vaatteet enää lasten ylle.
Tämän villahaalarin neuloin poikani kummipojalle jo hyvän aikaa sitten tulevia kylmiä silmällä pitäen. Malli on saanut pikkumiehen vanhemmilta kiitosta, joten voinen lämpimästi suositella kaikille villapuvun neulomista suunnitteleville.
Malli: http://www.tekstiiliteollisuus.fi

Ohje (suomenkielinen) on siellä nimellä ”Lapsen haalari alpakasta” ja kuvassa on beesin värinen puku. Olen muunnellut mallia langan, värin ja pintaneuleen osalta, mutta muuten noudattanut ohjetta. Langan tähteistä neuloin vielä lapaset ja nilkkasukat.
Lankana käytin Novitan Nalle-lankaa lapsen äidin maun mukaisesti.

At this time of the year most mothers start finding out if their children’s old clothes still are suitable for the coming winter.
For quite some time ago I knitted this jumpsuit for my son´s godson to make his outdoor activities pleasant. This pattern has got praise from the parents of the little guy so I can suggest it to everyone who is planning to knit a jumpsuit.
The rest yarn I used to these socks and mittens.
Pattern in Finnish: http://www.tekstiiliteollisuus.fi (the title of the pattern is “Lapsen haalari alpakasta”.) I made little changes, like yarn – colour – and knitting without moss stitch as it was in the pattern.
Yarn: Novita Nalle.

3 Responses to “Villahaalari – Jumpsuit to a little man”

 1. Marketta

  Tuo puku on juuri tällä mummonpojalla ihan must. Viime viikonloppuna viimeksi puin sen hänelle puistoon lähtiessä. Voi tuota kädentaitoa!!!!!!!!!! Respect!

 2. sara

  hei, aivan ihana !! itse olen vasta aloittelija neulomisessa ja kadehdin sun kädentaitoja, tiedän että tämä tulee ”puun takaa” mutta oletko ajatellut myydä itsetekemisiäsi neulomisia? Mä niin haluaisin tuollaisen haalarin…


 3. Hei Sara!
  Kiitos imartelevasta kommentistasi, mutta valitettavasti en voi toteuttaa toivettasi. ensinnäkin ohjeessa sanotaan, että kielletty kaupallisiin tarkoituksiin. Toiseksi: tämmöisellä mummelilla on ihan liian kanssa työtä, että saisi toteutettua kaikkien sukulaisten ja tuttavien toiveet, otettua kuvat tehdyistä töistä ja laitettua ne vielä tekstien kera sivuille. Pyrin myös tekemään aina jotain uutta juuri siksi, että saisin aineistoa nettisivujani varten. En ole tehnyt muutenkaan käsitöitä myyntiin kuin ihan satunnaisesti jollekin tuttavan tuttavalle lähes lankojen hinnalla.
  Hyvää syksyn jatkoa sinulle 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.