Yarn-Spirit

Neuloin viime vuonna joululahjaksi serkkuni tytölle tämän suurikauluksisen villapuseron. Malli on Novitan talvi 2009 –lehdestä. Lankana Novitan Nalle Aloevera. Tuota lankaa en kyllä suosittele aloittelijoille, sillä itselläni oli ainakin hankalaa sen työstäminen vaikka paljon teenkin käsitöitä.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 

This knitted sweater with large collar was the last year Christmas present for my cousin’s daughter.
Pattern: Novita talvi 2009. Yarn: Novita Nalle Aloevera.

2 Responses to “Isokaulus pusero – sweater with large collar”

  1. Noora

    Oi, kaunis! Tämä on minulta mennyt lehden mallina ihan ohi, olisi ihana pusero itsellenikin! Heti alkoi ajatukset vilistää kuinka tämä olisi ihan minun näköinen pusero viininpunaisena 🙂 Edelleen ihastelen kuinka taitava tekijä olet!


  2. Kiitos kehuista Noora. Tässähän ihan nousee nenä pystyyn 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.