Yarn-Spirit

Kuva suurenee klikkaamalla – Klick to enlarge

Tämä pusero on yhdistelmä virkattuja neliöitä ja neuletta. Malli on oma. Lankana käytin liukuvärjättyä Novitan Puro Batik –lankaa, joka on muuten erittäin mukava lanka neuloa ja virkata. Vaikka se onkin keinokuitua, se tuntuu iholla tosi miellyttävälle.

Ohje löytyy täältä

The pullover is made of dyed yarn and the pattern is my own. It is a combination of crocheted squares and knitted parts. Yarn: Novita, Puro Batik

2 Responses to “Sävypusero – Pullover of dyed yarn”

  1. Jii

    Hienosti onnistunut yhdistelmä ruutuja ja sileää! Värikin on nätti. Minulle on jo parikin ihmistä suositellut Puro batikia, mutta olen edelleen empivällä kannalla tuon keinokuidun takia. Tämä tosin sai taas kiinnostumaan.


  2. Kiitos Jii sinulle. En ole vielä pessyt tuota puseroa eikä minulla siis ole kokemusta miten lanka käyttäytyy pesussa. Jos se epäilyttää, kannattaa tehdä vaikka lapselle kesäsukat ja pestä ne kokeeksi. Puro Batik tuntuu oikeesti ihanalle ihoa vasten, ei nitise eikä natise kuten akryyli yleensä. Yarn Spirit.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.