Yarn-Spirit

Tämän puseron neuloin poikani toivomuksesta hänelle joululahjaksi. Toivomuksena oli varsinaisesti islantilaisneule, joiden ohjeita etsin perusteellisesti kaikista mahdollisista paikoista. Löysin mieleisiä, mutta koot olivat niin pieniä, että en uskaltanut ruveta niitä suurentelemaan. Sitten ilmestyi sopivasti Novitan talvinumero 2017, josta löytyi tämän neulomani puseron ohje, joka ei tietenkään ole aito islantilaisneule, mutta sai pojalta hyväksynnän. Tässäkin suurin koko oli XL, mutta mallineule oli sellainen, että saatoin lisätä neuleeseen kaksi mallikertaa lopputuloksen kärsimättä. Puserosta tuli pojalleni erittäin mieluinen.

020-m72p-TÄMÄ

Here is the sweater I knitted to my son as a Christmas gift. He wanted Icelandic knitwear but I didn’t find any instruction to a big man like him. Then I found a pattern from the Winter 2017 Novita Magazine. It’s not a real Icelandic sweater but my son accepted it though. The largest size was too small, but loops were easy to add to this pattern. My son was very happy with the knitwear.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.