Yarn-Spirit

Verhokappa ruusu – Curtain rose

toukokuu 18th, 2017

T013mm

Click to enlarge

Virkkasin vapun jälkeen tämän verhokapan makuuhuoneeseen. Ohje on Novita knits nettisivuilta ja löytyy hakutoiminnolla sanoilla ”virkatut verhot”. Virkkasin ”alakapat” -ruudukon mukaan, mutta lisäsin ruutuja ruusukuvion ja ripustusreunan väliin niin että niitä tuli yhteensä 20. Myös ripustusreunan virkkasin eri tavalla kuin ohjeessa oli.  Ohjeessa on käytetty Novitan Kotiväki Kartano -lankaa, mutta itse virkkasin 6-säikeisestä kalalangasta virkkuukoukulla nro 1.50. Kymmenestä kuviosta tuli minun käsialallani 3m20cm pitkä verho.

057m-72p

I crocheted this curtain in the beginning of May. The pattern is so easy that it took from me only 15 days to crochet. The pattern is published on the web pages of Novita knits and will be found by the words “virkatut verhot”. It’s written in Finnish only but you can make it just by looking at the picture. I made little changes to the model and also used different yarn.

041m-72p

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.