Yarn-Spirit

Villatakki – Cardigan

tammikuu 11th, 2017

img_8646m

Tämän lyhythelmaisen villatakin neuloin joululahjaksi poikani elämänkumppanille. Ohjeena käytin osoitteesta http://www.garnstudio.com löytynyttä ohjetta DROPS 133-13 (kuvassa ruskea takki). Langan muutin Dropsin Alaska -langaksi. Tein malliin erilaisia muutoksia, mm. neuloin helmaan ja hihansuihin leveät helmineuleresorit. Nappilistan neuloin työn edetessä, en erikseen kuten ohjeessa oli tehty. Lisäsin myös etukappaleisiin ja hihoihin koristeneuleraidat ja napit laitoin alhaalta ylös asti.

……………………………………………………………

My daughter-in-law got this this cardigan as Christmas gift this year. The instruction of this woolen jacket (DROPS 133-13) you’ll find on web address  http://www.garnstudio.com (also in English). The jacket is brown there in the picture. I made various changes to it – e.g. I added different pattern to the sleeves and fronts.  And the front bands I knitted at the same time with the fronts, not afterwards.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.