Yarn-Spirit

Mustekalat
Klick to enlarge

Iltana, parina virkkasin langantähteistä näitä mustekala-maskotteja. Sairaalat tietämäni mukaan ottavat niitä vastaan, laittaakseen keskoskaappiin vauvan tyynylle. Vauvat helposti tarttuvat elintärkeisiin letkuihin mutta nämä mustekalan lonkerot tarjoavat vaihtoehdon pikku sormille.
Jos olet kiinnostunut tekemään, ohjeita kyllä löytyy netistä.

………………………………………..

I crocheted these mascots to send them to some hospital. I’ve heard that they want these things to put one on the pillow of the babies who have to live their first days in a premature babies cabinet. Babies often catch the tubes but these octopus tentacles give a choice instead.

2 Responses to “Mustekaloja keskosille – Mascots to prems”

  1. R.H.

    Hei, vaikka paljon etsin käsityöohjeita netistä, en ole aiemmin törmännyt sivuusi, mutta nyt hain villahaalaria ja tupsahdin tänne. Kiitos kivoista ohjeista, näistä tulen toivottavasti useampaakin kokeilemaan, kunhan aikaa olisi!

    Noista lonkeroista haluan kertoa, ne ovat todellakin tarpeellisia! Minulla on kolmospojat, jotka syntyivät 2012 raskausviikolla 24+1. Etenkin C-vauva tarttui usein nenämahaletkuun ja kiskoi sen irti. Letkun laittaminen uudelleen tuollaiselle 500g pötkölle ei ole helppoa, joten vaikka omilla pojillani ei moisia ollut, on ihanaa, että pienillä siellä nyt on muuta näperrettävää.

    Täällä viltillä istun ja jo suunnittelen syksyn villaisia, kun lapset pelmuavat ympärillä. Aika menee vauhdilla, ehkä kaikki ehtivät haalarit saada… Kiitos inspiraatiosta sivuillasi ja ihanaa kesää.


  2. Tosi paljon kiitoksia sinulle kauniista ja kannustavasta kommentistasi. Aina kun tämmöistä saa, tulee uutta intoa jatkaa sivuston ylläpitoa vaikka se väliin tuntuukin tosi turhauttavalle. Kaunista ja lämmintä kesän jatkoa sinulle pikkuistesi parissa ja mukavia neuletuokioita jos niille sattuu löytymään rakoa päivän töiden lomassa. Mietin kauan, että mahdatko olla viestisi julkaisemista vastaan mutta päädyin laittamaan tämän sivustolleni. Mikäli kuitenkin toivot, että poistan sen, lähetä minulle postia 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.