Yarn-Spirit

IMG_7720m

Kaapin hyllyltä löytyi vielä Novitan Tennessee lankaa, josta neuloin
lahjaksi tämän jakun.
Valitettavasti Novita ei enää valmista yhtä mieluista puuvillalankaa kuin tämä Tennessee oli. Toivottavasti kaikkien uusien kokeilujen jälkeen palataan taas hyviksi todettuihin entisiin lankoihin. Siihen asti täytynee hankkia puuvillalangat muilta valmistajilta.

Ohje löytyy osoitteesta www.garnstudio.com – haulla DROPS 139-24.

Muuten neuloin ohjeen mukaan, mutta hihat, jotka oli ohjeessa neulottu helmineuleella, vaihdoin suoraksi neuleeksi. Vain hihansuut neuloin helmineuleella. Hihojen kavennukset ja olkapääkaaren kainalosta ylöspäin muotoilin itselleni mieluisiksi.

………………………………………………………..

I knitted this jacket as a gift to a person I want to remember. The instructions you can find in the address www.garnstudio.com. Do a search: DROPS 139-24. Instrustions also in English and in many other languages.
I made an own version of the sleeves. Otherwise I knitted after text.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.