Yarn-Spirit

IMG_7685m

Valmistui lopultakin tämä kaapin hyllyllä pitkään keskeneräisenä seisonut pöytäliina. Ruutuja siinä on 126 kpl ja se on virkattu 6-säikeisestä kalalangasta. Tuosta ruutumallin alkuperästä minulla ei ole enää hajuakaan kun työ on ollut vireillä jo vuosikaupalla. Olen tallettanut paljon erilaisia ruutumalleja, mutta valitettavasti ei ole tullut laitettua muistiin mistä lehdestä tai kirjasta olen ne löytänyt.

IMG_7709m

Finally I got ready this crocheted tablecloth. It has been in the works at least for a year – but mostly lying in the closet waiting for finishing. I don’t remember any more where I found this pattern, it must have been in some magazine or in a book. The yarn is Novita’s Kalalanka (6-stranded). There are 126 squares in all.

IMG_7676mm

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.