Yarn-Spirit

FOT73B8m

Sukulaisten koiraherra Totti sai tämän ulkoilupuvun Rovaniemen pakkasiin. Mallitoivomus tuli Totin emännältä, samoin kokotiedot joiden mukaan puseron neuloin. Saajat väittivät olevansa tyytyväisiä, joten täytynee olla tekijänkin.
Malli löytyy osoitteesta www.garnstudio.com. Malli on DROPS Extra 0-836 ja siitä löytyy neljä eri kokoa. Ohjeen mukaan olisi pitänyt käyttää Garnstudion Drops Karisma -lankaa, mutta itse neuloin puseron Novitan Nalle-langasta, jossa on sama neuletiheys. Yksi kerä kutakin väriä on enemmän kuin tarpeeksi.

IMG_7581m

The dog of my close relatives, by the name Totti, got this sweater to stay warm in the Northern winter. The model is available to everyone in web-address www.garnstudio.com. The name is DROPS Extra 0-836 and there are four sizes. The yarn should be Garnstudio’s Drops Karisma but I knitted the sweater of Novita’s Nalle -yarn. One ball of each colour is more than enough.

FOT887Dm

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.