Yarn-Spirit

Villatakki – Cardigan

joulukuu 28th, 2015

DSC_0056m

Tämän villatakin neuloin serkkuni tyttärelle joululahjaksi. Siinä ei ole nappeja ja etukappaleiden reunassa kulkee pitsineule jonka neuloin ihan toisesta ohjeesta löytyneellä kuviolla.
Takin ohje löytyy MODA-lehden julkaisemasta lehdestä Koko perheen neuleet. Vuosilukua ei lehdestä löydy, mutta aika vanha se on jo.

…………………………………………………….

This cardigan was the Christmas present to my cousin’s daughter. The pattern was published in a magazine quite long ago.

2 Responses to “Villatakki – Cardigan”

  1. Paula

    Kiitos aivan ihanista töistä! Ja vielä suurempi kiitos siitä, että julkaiset ohjeesi. Löysin jo kaksikin mieleistäni neuletakkia, joista täytyy nyt punnita, kumpaako alan tekemään.
    Todella kauniita töitä. Suuret kiitokset. Täytyy tämä osoite tallentaa suosikkeihin ja käydä kurkkimassa uudelleen. Lämpimät terveiset sinulle näin paukkupakkasilla!


  2. Kiitos itsellesi Paula, että vaivauduit lähettämään näin mieltä lämmittävää palautetta. Minulla on jo sen verran ikää ja vaivoja, että en ole kovinkaan tuottelias enää. Kuitenkin laitan tulevaisuudessakin työni esille, joten kannattaa käydä harvakseen vilkaisemassa jos kiinnostaa. Mukavaa kevättä sinulle ja hauskoja käsityöhetkiä myöskin 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.