Yarn-Spirit

DSC_0072m

Neuloin hyvän aikaa ennen joulua tämän villatakin antaakseni sen lahjaksi ystävälleni. Hän tuli käymään luonani ja jutellessa selvisi, ettei hän voi pitää villavaatteita ollenkaan, joten kävin äkkiä ostamassa akryylilangat joista neuloin hänelle puseron. Nyt tämä villatakki odottaa kaapin hyllyllä sopivan kokoista ”uhria” jolle voin sen lahjoittaa tai myydä lankojen hinnalla.

Ohje tässä.

……………………………………………..

This cardigan was meant to be a Christmas gift to my friend but I found out that she can’t wear woolen clothes at all. So I went to buy acrylic yarn and knitted a pullover to her. This cardigan is now in my closet waiting for a person who can wear it.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.