Yarn-Spirit

Tonttu Taneli – The Gnome Taneli

marraskuu 28th, 2015

DSC_0024m

DSC_0042m

DSC_0044mmm
Click to enlarge.

Tässäpä astuu areenalle joulun 2015 tonttu, Taneli. Aiempia tonttujani on käyty katsomassa sivuillani niin paljon, että olen päätellyt ihmisten etsivän joulutontun ohjettakin. Päätin ruveta synnyttämään vielä ainakin yhden tontun ja samalla, työtä tehdessäni kirjoitin siitä ohjeen sinulle joululahjaksi. Toivon kuitenkin ettet käytä tonttuni ohjetta tai sen kuvia kaupallisiin tarkoituksiin. Lahjaksi voit tontun neuloa ilman muuta – vieläpä hyväksyn mieluusti sen arpajaisten palkinnoksi esim. koulun myyjäisiin tms.
Kun näet ohjeen, saatat kauhistua sen pituutta. Homma ei ole kuitenkaan niin paha kuin miltä tekstin määrä saa sen vaikuttamaan. Olen aloittanut työskentelyn töppösistä ja edennyt vaihe vaiheelta. Niinpä voit aina tehdä yhden osan kun sinulla on aikaa ja edetä ohjeen mukaan kunnes tonttu on valmis.

Ohje tässä.

Hauskoja tontun synnytyshetkiä kaikille.

…………………………………………………….

Here comes my last version of the Christmas gnomes. His name is Taneli. People have visited my pages very often to see the gnomes I made before, so I thought that they maybe would like to make one by themselves. So I decided to create one more gnome and also write instructions as my Christmas gift to all of you. I only hope that anyone wouldn’t use it for commercial purposes. Just make it as a gift to someone you love or even make it to be a lottery prize at school for example.
I’m sorry again that the introductions are only in Finnish.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.