Yarn-Spirit

DSC_0066p

Tämä turkoosin värinen pusero on neulottu Novitan Miami-langasta. Se ei ole yhtä kuuma sisätiloissa pidettäväksi kuin villapusero ja on miellyttävän tuntuinen iholla. Onhan paljon lapsia jotka eivät pysty käyttämään villavaatteita ollenkaan. Lankaa kului vain vajaa seitsemän kerää koon 152 puseroon.
Ohje löytyy tästä.

———————————————-

This sweater is knitted of Novita’s yarn Miami. Seven balls was enough for the sweater size 152 cm.
This yarn feels nice and soft on the skin and is not itchy like wool. There are many children who can’t wear woolen clothes at all – I was one of them and know very well how difficult it is when the adults don’t understand.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.