Yarn-Spirit

myssy edestä

Tässä taas yksi lankojen tuhoamisoperaation tuote. Etenkin tämä myssy on erittäin hyvän mallinen. Jos minulla olisi vauva tai lapsenlapsia, neuloisin heille ehdottomasti myssyt tällä ohjeella.
Ohjeessa käytetään Alpaca lankaa, mutta minun käyttämäni lanka on Hjertegarnin Ciao Trunte -lankaa joka on 100% merinovillaa ja tosi kivaa neuloa. Neuloin puikoilla nro 3 vaikka langan vyötteessä kehotetaan käyttämään nro 2½ puikkoja.
Ongelmani oli, että tähdelangoissa oli pääasiassa mustaa väriä mikä tietenkin on yksinään raju väri vauvalle. Lisäksi löytyi valkoista ja vaaleanpunaista, joten päätin neuloa niin monta raidallista myssyä kuin langoista tulee ja tällä hetkellä niitä näyttää tulevan kaulaliinan ohella kolme kappaletta.
Sekä kaulaliina että myssy ovat helppoja neuloa. Myssykin neulotaan tasoneuleena edestakaisin oikeaa. Lopuksi vain yhdistellään takaosan siksak reunat määrätyssä järjestyksessä.
Ainut asia missä minut yllätti lukihäiriö, oli ohjeen putkineule jota tarvitaan nauhojen teossa. Muutaman, ohjeen mukaisen yrityksen jälkeen päädyin tekemään putkineuleen kuten olen sen tottunut tekemään, eli neuloin nauhat kahdella sukkapuikolla, neljällä silmukalla, neuloen koko ajan vain oikean puolen kerroksia. Siis: kun neulot ensin kerroksen oikein, siirrät neuleen taas puikon alkuun etkä käännä työtä, vaan neulot taas saman oikean puolen kerroksen. Pikkuhiljaa putki alkaa muotoutua.
Ohje löytyy osoitteesta www.garnstudio.com
Syötä tiedot seuraaviin kolmeen kohtaan sivun reunassa:
Valitse DROPS kategoria: BabyDROPS – DROPS nro 14 – Ohjenro 16 ja paina: Etsi.

myssy sivusta

The yarn destruction continues. Now I have the rests of the yarn Ciao Trunte (Hjertegarn) under the work. I found the instructions for a hat, scarf and mittens on the net in the address: www.garnstudio.com. They had made these things of Alpaca but my yarn was suitable for this work as well. I had mostly black yarn and also some pink and white so I decided to knit three striped hats.
I also knitted one scarf.
The hat is very well sitting and if I had a baby or grandchildren I certainly knit this kind of hats for them. Both the scarf and the hat are easy to knit. The hat is knitted back and forth and is easy to sew on form.
So, if you are interested, just go to the net address above –
then fill next three boxes:
Choose DROPS category: BabyDROPS – DROPS no. 14 – Pattern no. 16 and you’ll get the instructions.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.