Yarn-Spirit

Joulutontut – Christmas Gnomes

joulukuu 18th, 2014

Tämä 29 cm
Suurenna klikkaamalla – Click to enlarge

Tässä nököttää joukko aika kansainvälisiä tonttuja. Prototyypin ohjeineen sain postitse australialaiselta ystävältäni. Neulottuani ensimmäisen, innostuin tekemään heitä liukuhihnalta ja ukkoja syntyi kaikkiaan 12 kpl. Tuo porukka näytti niin kotoiselle, että ihan kiinnyin heihin ja nyt kun olen luovuttanut pois jo lähes kaikki, tuntuu ihan haikealle. Toivottavasti ne kuitenkin tuottavat iloa saajilleen. Kaikki ovat menneet sydäntäni lähellä oleville henkilöille, kaksi aika kauaskin: Honoluluun ja Mississippiin U.S.A:han.
Tontun ohjeen löysin myös tästä osoitteesta:
http://www.ravelry.com/patterns/library/yuletide-gnomes-jultomtar–teeny-tomte
googlettamalla hakusanoilla yuletide gnomes

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Here is sitting a rather international group of gnomes. The model, as well as instructions for creating one I got from my Australian friend by mail. After I had knitted one I knew I want to make more and I ended up making 12 of these little guys. That group looked so sweet that I almost fell in love with these reflective gnomes and now as I have already given away nearly all of them, I feel kind of sad. Hopefully they give a lot of joy to the persons who got them. All of gnomes have gone to special people – two of them quite far abroad: to Honolulu and Mississippi in U.S.A.
The pattern of the gnomes I found also in this address:
http://www.ravelry.com/patterns/library/yuletide-gnomes-jultomtar–teeny-tomte
keywords: yuletidegnomes

tonttutyttö

Kuvassa poseeraa Hotel White Sands:in aina iloinen, ystävällinen ja auttavainen respa Christy-Ann tuliaisiksi saatu tonttu kainalossaan (Hotelli sijaitsee Waikikissa Honolulussa).

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

This lady in the picture, Christy-Ann, is always laughing, helpful and friendly receptionist of the Hotel White Sands in Waikiki, Honolulu. She’s having the gnome under her arm telling her about Finland and the real home of the Father Christmas.

 

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.