Yarn-Spirit

Neuloin koulun alkuun pehmeän villatakin kuvan nuorelle neidille – tosin en villalangasta, vaan Novitan Miami-langasta, joka on puoliksi puuvillaa ja puoliksi akryyliä.
Neuleen perustana olen käyttänyt GarnStudion ohjetta DROPS 112-38. Olen neulonut työn yksinkertaisella langalla. Ohjeessa on eri langat ja se on neulottu kahdella langalla yhtä aikaa. Mallineuleet olen muuttanut toisiksi ja kaula-aukosta tein pyöreän vaikka ohjeessa olikin v-aukko.

The young lady got this cardigan before school started. I took the instructions on www.garnstudio.com. The pattern is DROPS 112-38 and it’s knitted with two different yarn together. I used Novita’s yarn Miami only. As you noticed I’ve changed the pattern and also made a round neck instead of v-neck.

2 Responses to “Neule koulutytölle – Cardigan for a school girl”

  1. Sinikka

    Sievä neule, sopii niin malliltaan kuin väriltäänkin upeasti kuvan tytölle.


  2. Kiitos Sinikka. Kiva lukea myönteistä palautetta. Hyvää syksyn jatkoa sinulle 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.