Yarn-Spirit


Klikkaa kuva suuremmaksi.

Neuloin lämpöisiä kesäjuhlia ajatellen hihattoman mekon päällä pidettäväksi tämän pitsijakun ohuesta  Novitan Kotiväki Kartano langasta. Sitä kului työhön vain 4 kerää. Puikkoina pyöröpuikot nro 2½.
Vaikka lanka on ohutta, ei jakun neulomiseen mennyt kauankaan aikaa ja sitä oli miellyttävä neuloa. En tiedä kuinka paljon lanka kutistuu pesussa, ainakin se on luultavaa koska lanka on puuvillaa. Toivottavasti se kuitenkin mahtuu ylleni vielä pesun jälkeenkin. Ohje löytyy tästä.

I knitted this jacket to myself for the summer parties, to wear with the sleeveless dress. The yarn is Novita’s “Kotiväki Kartano” and didn’t take more than 4 balls of it. Needles number is 2½. This work was nice and quick to do even though the yarn is thin. The yarn is cotton, so I’m a little concerned about how much it will shrink. The pattern is my own and in Finnish only.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.