Yarn-Spirit

Tämä lehmuksen vihreä mekko / tunika valmistuu nopeasti telkkua katsellessa.
Suunnittelin mallin, jossa yläosa tehdään ensin valmiiksi ja sen alaosasta sitten poimitaan silmukat helmaa varten joka neulotaan ylhäältä alaspäin. Tässä työtavassa on etuna, että mekkoa voi sovittaa työn edetessä. Jos tytön vartalo vaatii enemmän tilaa massun kohdalle, levennyksiä voi tehdä aluksi lyhyemmällä välillä kuin ohjeessani on kerrottu. Samoin helman pituutta on helppo säädellä kun näkee työn keskeneräisenä mallinsa päällä.
Ohje täällä

This lime green dress / tunic is quick to knit while watching TV.
I designed a model where you knit the upper part of the dress first and then you pick up stitches for the skirt portion and knit it from the top downwards. By doing so you are able to try the dress on the girl before it’s ready. If there’s need more space around the stomach, you can add the stitches. You are able to decide the length of the dress by trying it on while knitting it.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.