Yarn-Spirit

No niin – lopultakin saadaan tämä vuosi alkuun myös käsitöiden suhteen. Joulu ja uudenvuoden pyhät menivät sairastellessa ja toipuminen kesti tosi pitkään. Hengissä ollaan kuitenkin ja puikot taas heiluvat.
Neuloin tämän tunikan Nalle -langasta. Silmukkamäärät ovat samat kuin joulukuussa tekemäni ”Raitaneule tytöille” ohjeessa. Lisäsin ympäryksen silmukkalukuun nappilistan silmukat ja neuloin muuten periaatteessa ohjeen mukaan, vain pienin muutoksin. Huomaan juuri saamastani valokuvasta, että etu- ja takakappaletta olisi saanut vähän kaventaa, niin hihat olisivat istuneet paremmin. Ohjeen mukaisessa villatakissa oli yläosa neulottu joustinneuleena, joka tietenkin vetää neuletta suppuun, joten olkapäätkin nousevat ylemmäksi. Mutta ensi syksynä tyttö on varmaan jo kasvanut tunikan sisään sopivaksi.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

This tunic is made after the same pattern as the “Striped knitting for girls” was made in December. The yarn I used is Novita’s Nalle. Upper part of the front piece could have been narrower and the back as well. But on the next fall the girl will be bigger than now, so I don’t worry about this.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.