Yarn-Spirit

Tämän neuletakin ohjeen olen ottanut TeeTeen verkkolehdestä nro 2/2012, mallin nimi yksinkertaisesti ”Tytön neuletakki”. Ohjeen mukaan lankana oli ”Sandnes Duo”, jonka vaihdoin ”Kotikulta Villainen” -lankaan.
Ohjeen takki oli neulottu yksivärisellä langalla, itse tein raitoja helmaosaan. Edelleen, ohjeen mukaan nappilista ja kaula-aukko neulotaan jälkikäteen patenttineuleena, minä sen sijaan lisäsin etureunoihin viisi silmukkaa ja neuloin nappilistat muun työn mukana ainaoikealla neuleella. Taskut jätin pois.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

This pattern is published on the TeeTee’s websites by the name “Tytön neuletakki”. I changed the yarn to “Kotikulta Villainen”-yarn. I made also some own changes like that the placket is garter stitch with 5 sts and I didn’t make the pockets at all.

2 Responses to “Raitaneule tytöille – Striped knitting for girls”

  1. Minttu

    Kaunis neule. Kelpaa varmasti niin arkeen kuin juhlaankin. 🙂


  2. Kiitos Minttu 🙂 Hauskaa saada myönteistä palautetta. Se innostaa tekemään taas jotain uutta. Mukavaa joulun alusaikaa sinulle ja tietysti Jouluakin sekä Hyvää Uutta Vuotta 2014.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.