Yarn-Spirit

Pikkujoulujen ja myyjäisten aikaan tulee eteen kysymys, mitä lahjaksi tai arpajaispalkinnoksi. Tässä vihjeeksi lautasliinarengas, joita virkkaat useamman tusinan telkkaria katsellessa. Lankaa ei kulu paljon, joten voit upottaa näihin kaikki langantähteesi ja mallin suhteen on vain mielikuvitus rajana (ehkä taitokin).
Voit käyttää aloituskerroksen sisällä muovirengasta, mikä ei kuitenkaan ole välttämätön. Itse en niitä käyttänyt, vaan kieritin lankaa kahdeksan kierrosta pahvihylsyn ympärille, vedin hylsyn pois ja aloitin virkkaamalla kiinteitä silmukoita kierretyn lankalenkin ympärille.
Valitettavasti en tiedä minkä nimistä oli lanka jota käytin, sillä sen on pyörinyt kaapissani jo vuosia. Koukku jolla virkkasin, on IMRA 175, jos vaikka tieto helpottaisi langan valintaa. Lanka oli siis kerän loppu jostakin työstä. Virkkasin 12 kpl renkaita ja lankaa jäi vieläkin reilusti, joten yhdestä kerästä saa renkaita vinon pinon.
Jos haluat kokeilla, niin ohje löytyy täältä.

We are living the time when you need clues of all kind of little gifts to make for friends and also to be lottery prizes at Christmas parties. This napkin ring is easy to crochet and you’ll make lots of them while watching TV. You can put all your yarn scraps to these little things and thinking of the pattern – only limit is your imagination.

 

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.