Yarn-Spirit

Olen etsimällä etsinyt lankaa, joka ei pistelisi ihoani, siksi päätin kokeilla joululahjaksi aikomaani jakkuun Silje Alpakka -lankaa, josta myyjä kehui neulovansa lapsilleenkin ihanan pehmeitä vaatteita. Uuuuh! Lapsiraukat!!!  – Minulle tämä lanka ei ainakaan sovi, toivottavasti kuitenkin lahjan saajalle. Itse asiassa Seiskaveikka ja Nallekin ovat iholle ystävällisempiä.
Sooloilin villatakin ilman ohjetta ja laitoin siitä muistiinpanot paperille, joten sinäkin voit kokeilla villatakin tekoa jos kiinnostuit mallista. Ohjeen löydät täältä.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

For a long time I have tried to find yarn that wouldn’t irritate my skin – so I decided to try this Silje Alpakka -yarn to a jacket that is going to be a gift to someone special. The seller told me that she has used this yarn in knitting wonderful soft knitwear to her children. Uuuuh! Poor children!!! For me at least this yarn doesn’t fit – hopefully it fits to a person who will get the jacket. In fact even the yarns 7veljestä and Nalle (made by Novita) are friendlier to the skin.
This is my own pattern which you’ll find in Finnish here.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.