Yarn-Spirit

Liivihame – Pinafore dress

toukokuu 16th, 2011

Minulla oli sylissäni pino isoäidin neliöitä, joita olin virkannut aina kun isommista töistä jäi lankaa tähteeksi. Mietin mitä niistä tekisin. Miksipä en kokeilisi liivihameen tekoa. Aloitin yhdistämällä tilkuista raidan rinnan ympäri. Sitten poimin silmukat reunasta ja aloin neuloa raitoja vatsan ympäri. Pala palalta jatkoin työtä, välillä sovittaen ja miettien mitä seuraavaksi. No – kuvassa näet lopputuloksen. Työhön olen käyttänyt monenlaisia villalangan loppuja ja neulottuihin raitoihin uuttakin. Paksuus on Novita Woolin ja Nallen luokkaa.

 

I had a sheaf of granny squares on my lap. I had crocheted them always when there was some yarn left over. Now I was thinking what to do with the squares. Why not to make a dress. I started by making a stripe around my chest. Then I picked the stitches and started to knit the stripes around my tummy and I continued this way, piece by piece, trying the dress on and thinking what next. Well – you can see in the picture how it came out. There are used many kinds of wool yarns in this work.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.