Yarn-Spirit

Tässäpä lahjasetti pikku söpöliinille. Mekon ostin, mutta boleron neuloin siihen lisäksi koska mekossa ei ole hihoja ja ilmat jo viilenevät. Bolero jatkaa vähän mekon käyttöaikaa.
Myssyn neuloin syksyn kouluteitä varten. Siitä erikseen enemmän tämän jälkeen olevassa esittelyssä.
Valitettavasti boleron hihoista tuli liian pitkät. Ei ollut mahdollisuutta itse mitata tytön käsivarsia ja äiti antoi vähän liikaa mittaa. Saamani mitta tuntui niin pitkälle, että lyhensin sitä, mutta sitten tein itse mokan kun en älynnyt, että hihan koristeneule laskeutuu päällä pidemmäksi kuin se on tasona mitattaessa.
No, saajaa ei tuntunut pituus pahemmin haittaavan. Minua sen sijaan harmittaa kovasti ja luultavasti vielä lyhennän hihat jossakin vaiheessa tavalla tai toisella.

Boleron ohje löytyy nimellä ”Tytön lilakirjava bolero”, osoitteesta:
http://www.tekstiiliteollisuus.fi/naytaohje.php?tuoteid=317&kieli=1
Kuvassa oli pitkähihainen bolero, mutta ohje löytyi vain lyhyisiin hihoihin, joten olen itse suunnitellut pitkät hihat aiemmin kertomallani menestyksellä.
Käyttämäni lankakin on toinen, eli ”Kotikulta Pehmoinen”.
Ohjeen bolero on sileää neuletta ja siinä on joustinneuleresorit. Itse neuloin reikäneuletta ”omasta päästä”, samoin tein resorit virkkaamalla ilman ohjetta.

This set was my birthday gift to this little sweetie. I bought the dress and knitted the bolero to wear with it because it’s getting colder and the dress was sleeveless.
The woolly hat I knitted to wear when going to school in the fall. I tell you more about it below.
Otherwise, the bolero was successful, but the sleeves are too long. It bothers me so much that maybe I have to fix them in a way or another.

You will find the pattern in this address:
http://www.tekstiiliteollisuus.fi/naytaohje.php?tuoteid=317&kieli=1
There’s  a little different bolero with short sleeves. The changes are my own design. I also had different yarn “ Kotikulta Pehmoinen”.

2 Responses to “Bolero tytölle – Bolero to a girl”

  1. famu

    Ja tämäkin niin sievä tyttösen yllä!


  2. 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.