Yarn-Spirit

Tämä hartiahuivi on virkattu Novitan Rose langasta. Ohjetta ei ollut kummempaa kuin hakusanoilla ”ohje salomoninsolmu” googlella etsitty kyseisen virkkaustyylin opastevideo. Joutuisaa  ja mukavaa on huivin teko tällä työskentelytavalla. Työhön riitti 3 kerää lankaa.
Käytin koukkua nro 3,5.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

This shawl is chrocheted of Novita’s Rose -yarn. I picked up a video by google where was told how to make a “salomoninsolmu”. I started crocheting from the bottom corner of the triangle coming up to the wide side of the shawl. The work was nice and quick this way. And you need only 3 balls of yarn for whole thing. The crocheting hook 3,5.

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.