Yarn-Spirit

Kuva suurenee klikkaamalla – click to enlarge

 

Ystäväni vieraili kaverinsa luona Italiassa. Tultuaan takaisin hän kertoi minulle kuinka kylmää ja kosteaa siellä oli ollut ja perheen pikkutyttöä vaivasi pitkään jatkunut nuha. No, tämä vaaleanpunainen villatakki lähti parantamaan hänen oloaan. Malli on Novitan muksuextrasta 2008, malli 15 omilla sooloiluilla varustettuna. Lanka Novita Wool

My friend visited her friend in Italy. She came back and told me that there was so cold and wet and the little girl had sniffled all the time. Well – this pink cardigan was sent to make her feel better. Novita muksuextra 2008, pattern 15 – my own variation of it. Yarn: Novita Wool

4 Responses to “Villatakki tytölle – cardigan for a girl”

  1. Solveig Mikkonen

    Hei!
    Voisinko saada neuleohjeet tähän ihanaan takkiin?


  2. Hei Solveig! Etsin kunhan ehdin 🙂

  3. Ritva Haspakoski

    Wau mistä mummo saisi ohje3t tähän villtakkiin kun prinsessa haluaa pinkin takin


  4. Katson löydänkö vielä ohjeen. Ellei tule, en ole löytänyt 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.