Yarn-Spirit

Torkkutossut – Nap Slippers

heinäkuu 10th, 2012

Pienenä, rentouttavana välityönä virkkasin nämä isoäidinneliön ympärille koostuvat tossut. En tiedä mistä alkuperäinen ohje on lähtöisin, sillä itse ohjetta en ole nähnyt, mutta kuvia on esimerkiksi useissa eri blogeissa. Omat tossuni virkkasin Novitan neulomon sivulla näkemäni valokuvan perusteella. Tosin tein pohjaosasta matalamman kuin kuvassa oli.
Lankana on 7 veljestä langan jämiä.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

This was a little, relaxing work between bigger projects. I don’t know who has designed the pattern because I haven’t seen the text. I crocheted this pair by looking at the photo which was published on the web pages of Novita. It’s a place where the subscribers of that magazine can chat and show their handworks.
The yarn I used is Novita’s “7 veljestä”.

2 Responses to “Torkkutossut – Nap Slippers”

  1. Tupu

    Tältä sivustolta löytyy lähes samanlaisten tossujen ohje, jos jotain kiinnostaa kokeilla: www. garnstudio.com


  2. Kiitos Tupu lähettämästi huomiosta ja nettisoitteesta. En ehtinyt tutustua ohjeeseen, enkä tiedä onko se saman paksuiselle langalle kuin tekemäni tossut ovat, mutta joka tapauksessa ohjeesta on varmasti hyötyä jollekin.
    Lähetit tarkan osoitteen joka vei suoraan sivulle, jolta tossujen ohje löytyy, mutta en saanut siitä millään purettua linkitystä, joten laitoin viestiisi vain sivuston osoitteen. Yritän välttää omalla sivustollani linkkejä.
    Mukavaa syksyä sinulle 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.