Yarn-Spirit

Kuvat suurenevat klikkaamalla – click to enlarge

Tämän neule-duffelin malli löytyi ”Suuri Käsityölehti” ykkösestä, ilm. vuosi 1993. En kerta kaikkiaan pystynyt pitämään näppejäni erossa, koska työ näytti niin mielenkiintoiselle monine koristeneuleineen. Pientä muutosta tein hihan yläosan kiinnityskohtaan, muuten kokolailla ohjeen mukaan. Langan vaihdoin Novitan 7-veljekseen. Valokuvat olen ottanut takista ensimmäisellä kamerallani kahden eri henkilön yllä, pahoittelen kuvien laatua.

I found this “Knit – duffel coat” pattern in the magazine: Suuri Käsityölehti, 1/1993. I just couldn’t keep from knitting it because the design seemed so interesting. I have made little modifications to the over part of the sleeves. Yarn that I used is Novita 7-veljestä. The photos are taken of two different ladies wearing the same jacket. I took them with my first camera and the quality isn’t good, I’m sorry.

Leave a Reply

Arkistot-Files















Oli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.