Yarn-Spirit

Kastemekko-Christening dress

kesäkuu 23rd, 2012

Tämän kastemekon olen neulonut kaksi kertaa. Ensimmäinen oli häälahja mieheni pojalle ja hänen vaimolleen. Lahjoitin sen ison vauvanuken ylle puettuna, kuten olen myös kuvannut blogiani varten. Tämän kuvissa olevan upean vauvanuken olen lainannut naapurin rouvalta, joka on itse tehnyt ainakin kolme aidon lapsen näköistä nukkea.
Toinen puku odottaa vielä kaapin hyllyllä siltä varalta, etten enää pystyisi neulomaan jos siihen tulee tarvetta.
Mekko ja siihen kuuluva myssy on neulottu ohuesta merseroidusta puuvillalangasta.
Ohje on lehdestä Burda special 1992 E174. Näyttäisi siltä, että lehteä on saatavissa googlettamalla.

I’ve knitted this christening dress and cap two times. The first one was a wedding gift to my husband’s son and his wife. I had put it on a big baby-doll like I did before taking these photos. The doll here is made by a neighbour. She has made at least thee beautiful dolls like this.
The other dress is still in my closet just in case that I wouldn’t be able to knit any more if there was use for this type of dress in my family.
The yarn is very thin mercerized cotton yarn. The pattern was in the magazine Burda special 1992 E174. It looks like you’ll find it by Google.

210 Responses to “Kastemekko-Christening dress”

 1. Meri-Tuulia Seppänen

  Hei!

  Olen tässä jo tovin etsiskellyt sopivaa mallia ja ohjetta kastepuvun tekoon, ja tämä kyseinen malli on AIVAN IHANA! En valitettavasti löytänyt kyseistä burdan ohjetta netistä (ainakaan suomen kielisenä), joten olisiko mahdollista, jos lähettäisit kyseisen ohjeen vaikkapa sähköpostiini? Olisin todella kiitollinen, sillä tämä olisi juurikin sellainen malli, jonka olen kuvitellut haluavani tehdä 🙂


 2. Hei Meri-Tuulia! Kiitos kommentistasi. Käyhän katsomassa säköpostiasi.

 3. Matleena lamminaho

  Hei, olen neulomassa samantyylistä kastemekkoa jonka helma on valmis mutta en ole keksinyt paitaosaan sopivaa tyyliä, tällainen yläosa sopisi mekkooni erittäin hyvin, saisinko sen ohjeen sähköpostiini?


 4. Hei Matleena! Laitan ohjeen sähköpostiisi 🙂

 5. Meri-Tuulia Seppänen

  Iso kiitos ohjeesta, nyt ei muuta kun neulomaan! 🙂

 6. Saila vepsäläinen

  Aivan ihana kastemekko. Olen tulossa mummoksi ensimmäistä kertaa 44v. Tuollaisen haluaisin tehdä mitä voisivat kaikki lapseni käyttää halutessaan omien lastensa kastejuhlassa. Mahtaisitkohan laittaa minullekin ohjeen sähköpostiin?


 7. Kiitos Saila kommentistasi. Eiköpähän tuo ohje järjesty. Onnea tulevalle mummolle ja tulokkaalle ja mukavaa syksyn jatkoa 🙂

 8. Tuija

  Hei, aivan ihana kastemekko:) Yritin etsiä ohjetta netistä mutta huonolla tuloksella. Olisiko mitenkään mahdollista saada ohjetta?


 9. Kiitos Tuija kommentistasi. Yritän lähettää sähköpostiisi ohjeen. Ellei ilmesty, kysäise uudelleen 🙂

 10. Hilkka Honkanen

  Hei!

  Oletpa löytänyt kauniin mallin kastemekkoon, varsinkin helmaosa on ihana. Vieläkö sinulta löytyisi ohje mekkoon ja voisiko sen saada. En tiedä riittääkö minulta taitoa tehdä tuota, mutta haluaisin yrittää. Kesäkuun lopussa minustakin tulee mummi eikäsuvusamme ole kastemekkoa. Haluaisin jättää tuleville lapsille suvussa kulkevan itsetehdyn kastemekon.


 11. Hei Hilkka! lähetän sähköpostiisi ohjeen. Kerro ellei tullut perille 🙂

 12. Eija Koivisto

  Hei!

  Etsiskelen myös ohjeita mekkoon ja löysin tämän aivan ihanan
  mallin. Olisiko minullakin mahdollisuus saada ohje?
  Hyvää uutta vuotta toivottaen!


 13. Kiitos Eija kommentistasi. Laitan sähköpostia.

 14. Mirjami mummu

  Voi kunka kaunis kastemekko, Olen yrittänyt etsiä netistä ohjeita mutta en ole löytänyt joka olisi sävähdyttänyt, tämä ohje on todella sellainen jonka voisin kutoa tytön tulevalle vauvalle. Olisiko mahdollista saada ohje sähköpostiini.


 15. Kiitos Mirjami mummu viestistäsi. Lähetän ohjeen. Mietihän tehdessäsi, kannattaisiko lyhentää kainalon ja helmaosan väliä. Minusta voisi ehkä tehdä niin. Onnea tulevalle perhetapahtumalle ja kaunista kevättä ja kesää 🙂

 16. Leena

  Hei, olisiko mahdollista saada tuon aivan ihanan kastemekon ohjetta sähköpostiin. Kiitos!


 17. Saamasi pitää!

 18. Maarit

  Hei! Rohkenen pyytää sinulta ohjetta tähän kastemekkoon sähköpostiini, se on todella upea. Olen valmis korvaamaan vaivannäkösi, sillä se on suosittu ja olet monta innokasta mummoihmistä jo auttanut. Suurkiitos, sinulle !


 19. Kiitos Maarit viestistäsi. Saat kyllä ohjeen ilman korvauksia kuten muutkin. Ei näitä palautteita minulle vielä niin paljon tule etten jaksaisi täyttää ihmisten toiveita. Kaunista kevättä ja kesää sinullekin 🙂

 20. Elina

  Ihana mekko! Voisinko minäkin saada ohjeen? Mekko tulisi ensimmäiselle lapsenlapselle <3


 21. Kiitos kommentistasi Elina. Saat ohjeen pikimmiten. Kaunista kevättä sinulle ja ihania hetkiä uuden perheenjäsenen seurassa 🙂

 22. Sirpa Hasari

  Hei!
  Sinulla on erittäin kaunis neulottu kastemekko, jollaista en ole ennen nähnyt. Olen etsinyt ohjetta ja tälläisen löysin sattumalta, olisiko mahdollista saada tällaisen ohje sähköpostiini.
  Ystävällisin terveisin Sirpa


 23. Hei Sirpa! Kiitos viestistäsi. Lähetän ohjeen sinullekin.

 24. Leena

  Kaunein kastemekko ikinä ja hienot sivustot! Vielä rohkenen pyytää ohjetta minäkin – olin jo kallistua ostomekon kannalle, mutta nyt sormet syyhyävät päästä kutomaan (puikot ovatkin levänneet siitä lähtien kun neitimme syntyi)! Aurinkoista kevättä ja puikkojen helinää!


 25. Kiitos kommentistasi Leena. Toiveesi toteutuu 🙂

 26. Pirjo

  Kaunein kastemekko, mitä olen nähnyt. Olisiko mahdollista saada ohje?


 27. Lähetän ohjeen tuotapikaa 🙂

 28. emma

  Aivan upea mekko! Voisinko minäkin saada ohjeen sähköpostiin? 🙂


 29. Lähetän ohjeen Emma 🙂

 30. Kristiina

  Hei!

  Kaunis kastemekko! Pääsen mummuilemaan alkukesästä, joten minäkin toivon ohjetta itselleni – vielä ehtii kun on ahkera.


 31. Hei Kristiina! Onnea tulevalle mummille. Pitäähän sitä vauvelin saada kastemekkonsa 🙂

 32. Laura

  Hei! Kesävauva olisi tulossa ja ehdin jo pelästyä, ettei oikea mekko löydy ajoissa! 🙂 Eli vieläkö yhdelle ohje liikenisi?


 33. Hei Laura! Lähetän ojeen sinullekin 🙂

 34. Maija

  Hei, Saisiko tämäkin mummeli kastemekon ohjeen?


 35. Tuleman pitää 🙂

 36. Kirsi

  Hei. Edellisiin kirjoittajiin yhtyen, aivan ihana malli. Tyttäreni saa meidän perheen ensimmäisen lapsenlapsen ja ihastui tähän malliin totaalisesti. Mummuna(uutukaisena) lupasin neuloa perheen käyttöön kastemekon. Paljon olen neulonut mutta aina ohjeesta. Toivoisin tämän kastemekon ohjeen.


 37. Kiitos Kirsi viestistäsi. Tottakai tulevan mummun täytyy ohje saada 🙂

 38. Hannele

  Hei

  Ihana malli. Olen etsinyt kudottua kastemekon mallia tyttäreni lapselle ja tämä on ehdottomasti kaunein malli. Voisinko saada ohjeen tähän mekkoon.


 39. Lähetän ohjeen pikimmiten 🙂

 40. Hanna

  Hei
  Kehtaisinko minäkin vielä ohjeen pyytää 🙂
  Tyttäreni tullaan kastamaan isänsä vanhassa neulotussa mekossa, mutta tämä olisi niin kaunis lyhempänä versiona kasteen jälkeen loppujuhlaan!


 41. Saat kyllä ohjeen sähköpostiisi 🙂

 42. Marja-Liisa

  Hei! Kyllä on kaunis mekko. Olisiko minunkin mahdollista saada ohje? Mitä lankaa itse käytit menoissa?

 43. Anniina

  Onko mahdollista minunkin saada ohjetta? On todella kaunis puku. Mistä langasta teit itse nuo puvut?


 44. Hei Anniina ja Marja-Liisa! Lähetän ohjeen molemmille 🙂

 45. Roosa

  Heippa, luinpa pitkän listan ohjeen kyselyä! 😛 Itsellekin olisi esikoinen syntymässä ja mietin jos hälle itse tekisin kastemekon, eli jatkan tätä pitkää listaa samalla kysymyksellä, liikenisikö ohje tännekin? 🙂


 46. Hei Roosa! Enhän voi kieltäytyä lähettämästä 🙂

 47. Tanja

  Samoilla kaavoilla mennään kuin aikaisimmissakin viesteissä eli olisin tekemässä sisareni toiselle lapselle kastemekkoa, kun en esikoisen ristiäisiin kerennyt tekemään ja tämä ohje olisi enemmän kuin ihana jonka voisin perinne mekoksi tehdä. Olisiko mahdollista saada ohjetta, koska en myöskään googlesta löytänyt. Kiitoksia valtavasti etukäteen 🙂


 48. Laitetaanpas tulemaan 🙂

 49. Katja K

  Hei,

  Upea kastemeko, jonka niin mielelläni tekisin siskontyttöni lapselle ensimmäiseen tärkeään juhlaan. Myytkö ohjetta ?


 50. Kiitos viestistäsi Katja. En voi myydä ohjetta, enkä julkaista sitä blogissani sillä ohje on otettu lehdestä, eikä ole omani. Lähetän sen toki sinulle ihan lahjaksi niin kuin muillekin 🙂

 51. Essi

  Hei! Aivan ihana mekko! Olisiko mahdollista saada sähköpostiin ohjetta mekosta? Minäkään kun en ohjetta Googlesta löytänyt 😀


 52. Lähetän ohjeen sähköpostiisi 🙂

 53. Maarit

  Hei, en tiedä tuliko aikaisempi viestini niin laitan uudelleen. Kovasti haluaisin tämän kastemekon ohjeen ensimmäiselle lokakuussa syntyvälle lapselleni. Vieläkö lähettäisit ohjeen sähköpostiin?
  Maarit


 54. En ole huomannut aiempaa viestiä. Lähetän ohjeen piakkoin 🙂

 55. Niinuska

  Hei,
  Ensimmäinen kastemekko on jo pian kaksikymmentä vuotta vanha ja edelleen todella hyvässä kunnossa.
  Lapsia mekolla on kastettu kolme ja toivottavasti kastettavia tulee vielä monta lisää..
  Kastemekko on kerännyt kovasti kehuja aina esillä ollessa!
  Kauniit sivut sinulla 🙂


 56. Hei Niinuska! Kiitos kaikista kommenteistasi 🙂

 57. Ella

  Hei! Onnistuisinko minäkin saamaan tämän aivan ihanan mekon ohjeen spostiini? 🙂


 58. Lähetän pikapuoliin! 🙂

 59. Tuula

  Hei

  Olisiko minunkin mahdollista saada tuo kastemekon ohje kun pojan vainoo saa vauvan ja haluaisin tehdä tuon mallin.


 60. Toiveesi toteutuu 🙂

 61. Kirsi

  Hei, minäkin ihastuin tähän malliin ja olisin todella kiitollinen, jos saisin ohjeen sähköpostiini ensimmäisen lapsemme ristiäisiin. Hyvää kesää! ????


 62. No saat kyllä ohjeen sinäkin 🙂

 63. Anne

  Hei!
  Sinulta on kyselty ohjetta tuohon ihanaan kastemekkoon ihan viimepäivinä, niin ajattelin kans kysellä ohjetta. Langat ja mallitilkku on tulevalle lapselle tehtynä ja nyt kaipaisin ohjetta, että osaisin oikean kokoisen tehdä. Onko sinulla kokemusta, että se mekko olisi hyvä olla takaa auki, jotta lasta olisi helpompi käsitellä?


 64. Saathan toki ohjeen kastemekkoon 🙂

 65. Raili

  Vieläkö viitsisit laittaa ohjeen minullekin, olisin tosi kiitollinen. Pienelle prinsessalle olisi juuri täydellinen <3


 66. Pikku prinsessa saakoon mekkonsa 🙂

 67. Leena Päättönen

  Hei !Olemme hakeneet kummitytön kanssa kastepuvun ohjetta kun hänestä tulee ensimäisen kerran mummu.Saisinko minäkin sähköpostiini ihanan puvun ohjeen.
  Kiittäen Leena


 68. Hei Leena! Yritin lähettää ohjeen, mutta jostakin syystä sinulle lähettämäni sähköposti ei tule perille. Onko antamasi osoite oikein? Tai olisiko sinulla toista osoitetta johon voisin yrittää?

 69. Kata

  Hei.
  Taisit saada todellisen riesan meistä kaikista tulevista mummuista.
  Minäkin pyytäisin tuon ihanaakin ihanamman mekon ohjetta.

  Valtavasti kiittäen jos vain viitsisit.

  Kata


 70. Saat kyllä ohjeen sinäkin 🙂

 71. Sanna

  Hei!
  On niin kaunis tuo kastemekko, että pyytäisin myös ohjetta sähköpostiin. Mekko on tulossa omalle vauvalle, joka vielä massussa rymyää.


 72. Lähetän ohjeen sinulle Sanna 🙂

 73. Kaisa-Maria

  Hei. Saisinko minäkin tuon ohjeen sähköpostiini? On niin kaunis mekko!


 74. Lähetän ohjeen tuotapikaa 🙂

 75. marika

  Hei!

  Minusta tulee äiti joulukuussa ja nyt olisi jo hakusessa kastemekon ohje. Voisitkohan lähettää vielä minullekkin tämän kauniin mekon ohjeen?


 76. Lähetän ohjeen sinulle tuotapikaa 🙂


 77. Hei Marika! Yritin lähettää sinulle ohjeen sähköpostissa kahtena tiedostona. Viesti palasi minulle takaisin. Missä vika? Oko sinulla toista sp-osoitetta johon voisin kokeilla?

 78. Tiina

  Hei! Voisitko lähettää minulle mekon ohjeen. Aivan ihana!


 79. Hei Tiina! Lähetän ohjeen heti kun ehdin 🙂

 80. Marika

  Heippa! Yhdyn kaikkiin näihin edellisiin kommentoijiin ja pyytäisin myös ohjetta sähköpostiin 🙂 suuri kiitos jo etukäteen jos jaksat vielä ohjeen lähettää!


 81. Laitan tulemaan 🙂

 82. Jaana

  Hei!
  Etsiskelin netistä kastemekon neuleohjetta ja tämä oli kyllä ehdottomasti kaunein!
  Vieläkö sinulta löytyisi ohjetta. Lapsenlapsi haaveena.


 83. Tulossa on:)

 84. Sirkka

  Hei!
  Tekemäsi kastemekko on aivan upea. Olisiko mahdollista saada ohje? Minun pitäisikin tehdä noita kaksi. Olen tuleva kaksosmummi.


 85. Hei Sirkka!
  Lähetin ohjeen sinulle, mutta se tuli takaisin. Onko sähköpostissasi noin 3 Mt tilaa liitteille joissa ohje on? Tai onko sinulla joku toinen sähköpostiosoite johon voisin kokeilla?

 86. mirva

  heippa! ihanan kastemekon olet tehnyt 🙂 ohjetta minäkin kaipailisin. toukokuussa meidän pienokaisen odotetaan syntyvän niin saisin ohjeen laitettua innokkaalle mummolle!! kiitos etukäteen!


 87. Kiitos kommentista 🙂 Ohje tulossa.

 88. Maarit

  Hei, saisinko minäkin ohjeen tästä aivan ihanasta kastemekosta sähköpostiini? Olen myöskin etsiskellyt ohjetta kastemekosta, ja tämä on kyllä kaunein :-). Kiitos etukäteen !


 89. Lähetän piakkoin 🙂

 90. Teija

  Hei!
  Onpa kovin kaunis ja upeasti toteutettu mekko. Samalla asialla, kuten moni muukin, olen minäkin, eli jos ohjeen voit laittaa, niin olen kiitollinen.


 91. Kiitos Teija. Lähetän ohjeen tuotapikaa:)

 92. Kyllikki Törmänen

  Hei.

  Saisinko tästä kastemekosta ohjeen sähköpostiini.

  Kiitos.


 93. Saat kyllä.

 94. Johanna J

  Hei, olisiko myös mahdollista saada tähän kauniiseen kastepukuun ohjetta s.postiin?
  Kiitos


 95. Lähetän ohjeen kohta 🙂

 96. Heli Nykänen

  Saisinko minäkin ohjeen, haluaisin kutoa meidän uudelle pikku Eevertille kastemekon.


 97. Tulossa on 🙂

 98. Emmi

  Hei!
  Todella kaunis mekko ja hienosti tehty! Saisinko minäkin ohjeen sähköpostiin, jos viitsit lähettää, kiitos 🙂


 99. Lähetän ohjeen sinullekin 🙂

 100. Mari

  Hei!
  Aivan upea kastemekko, olisinko minäkin voinut saada ohjeen? 🙂
  Kiitos!


 101. Laitan tulemaan 🙂

 102. Auli Torikka

  Hei! Saisinko minäkin tämän ihanan kastepuvun ohjeen. Kiitos paljon


 103. Saat kyllä 🙂

 104. Tiina

  Hei!

  Voisinko myös saada mekon ohjeen sähköpostilla? Jos mahdollista, niin kiitos jo etukäteen!


 105. Laitan tulemaan 🙂

 106. Marjo

  Hei aivan ihana kastemekko! Todella upeeaa jälkeä.
  Olisiko mahdollista saada mekon ohje sähköpostiin?


 107. Kiitos Marjo palautteesta. Lähetän ohjeen 🙂

 108. Sonja

  Hei!

  En löytänyt tämän kauniin kastemekon neulontaohjetta mistään. Tuleva isomummo haluaisi neuloa lapselleni kastemekon ja tämä on kaikista kaunein mitä netistä löydettiin. Olisiko mahdollista saada sähköpostiin ohjetta, jotta isomummo pääsisi touhuamaan? 🙂


 109. Lähetän hetimiten 🙂

 110. Elina

  Ihana kastemekko! 🙂 oma ensimmäinen lapseni syntyy muutaman viikon päästä ja haluaisin hänen ristiäisiin tällaisen kastemekon. Voisitko lähettää ohjeen jotta ehditään tekemään mekko valmiiksi. Muutenkin sinulla on ihana blogi 🙂


 111. Kiitos Elina kommentistasi. Laitan ohjeen tulemaan 🙂

 112. Tiina

  Hei! Olisiko mitenkään mahdollista saada ohjetta tähän aivan lumoavaan kastemekkoon. Tyttäreni odottaa ensimmäistä lastaan ja haluaisin tehdä kastemekon, joka kulkisi suvussa lasteni lapsille. Kiitos jo etukäteen :)!


 113. Lähetän ohjeen pikimmiten 🙂

 114. Niina

  Heippa!

  Etsin ohjetta virkatulle kastemekolle ja sinun kyllä voitti kaikki näkemäni.
  Kerrassaan upea!
  Toivoisin, että voisit lähettää ohjeen minullekin.
  Olisin siitä todella otettu.


 115. Kiitos kommentistasi. Lähetän ohjeen.

 116. Sonja

  Hei! Olen etsiskellyt kastemekkomallia jolla tekisin mekon, ja tähän ihastuin aivan täysin. Olisikohan sinulta mahdollista ohjetta saada? Olisin ikionnellinen jos sen saisin 🙂


 117. Laitan sähköpostiisi 🙂

 118. Laura

  Googlaamalla etsiskelin kastemekko-ohjeita ja löysin sivullesi. Olisiko mahdollista saada tämä ohje? Kauniilta näyttää.


 119. Yritän laittaa ohjeen mahdollisimman pian 🙂

 120. Leena

  Vielä yksi mummi toivoisi saavansa tämän ohjeen.


 121. Tulossa on ohje 🙂

 122. Tuula

  Moikka vaan????. Voisiko yksi tuleva mummu myös saada tuon ihanan Kastemekko ohjeen. Oikein ihanaa Juhannusta!


 123. Tulossa on 🙂

 124. Sini Pylväläinen

  Hei. Minun esikoinen on syntymässä parin kuukauden sisällä ja rupesin etsimään kastemekkoa jo valmiiksi. En osaa itse tehdä mitään, joten olisiko mitenkään mahdollista saada ostettua tätä ihanaa mekkoa ja hattua valmiina?


 125. Valitettavasti minun on vastattava, että en tee käsitöitä myyntiin; vain sukulaisille ja ystäville sen minkä jaksan. Kaikkea hyvää sinulle Sini ja myös onnittelut etukäteen vauvan johdosta. Toivottavasti löydät jonkun joka voisi neuloa kastemekon sinulle. Jos tarvitset ohjeen, voin lähettää sen sähköpostiisi 🙂

 126. Sini Pylväläinen

  Ok. No jos voit lähettää ohjeen, yritän löytää jonkun tekemään sen. Tai jos nyt täällä joku näkee tämän viestin ja haluaisi minulle tälläisen valmiina myydä niin laittaisiko minulle sähköpostia osoitteeseen sinipylvalainen@netti.fi?


 127. Sinille tiedoksi. Lähetin ohjeen, mutta se tuli bumerangina takaisin. Onko sinulla tilaa sähköpostilootassa? Tai onko joku toinen osoite, mihin voisin yrittää?

 128. Nina

  Aivan ihana mekko, googletin aikani mutten ohjetta löytänyt, olisiko sinulta mahdollista saada ohje?


 129. Laitan tulemaan 🙂

 130. anitaparviainen

  olis kiva saada jos mahdollista toi kastemekon ohje kun pitäis neuloo lapsen lapsenlapselle kastemekko ja on vaikee saada malleja mistään kiitän jo etukäteen toi on aivan jumalainen malli


 131. No pittäähän se lähettää 🙂

 132. ULLA OJANEN

  HEI PALJON IHASTELTU JA OHJETTA PYYDETTÄ KAUNIISEEN KASTEMEKKOON,,,TAHTOSIN NIIN KAUNIISTI PYYTÄÄ MYÖS OHJETTA !ONKO MAHDOLLISTA SAADA SÄHKÖPOSTIIN ?MAHDOLLISIMMAN PIAN,,
  KIIRETTÄ PUKKAA ,MUTTA JOS SAAN OHJEEN TULKOON ENSINMÄISEN LAPSENLAPSEN JUHLAPÄIVÄÄN,,MEKON MYÖTÄ UNIVELKAA
  KAUNIS KIITOS ETUKÄTEEN


 133. Laitan sähköpostiisi 🙂

 134. Susanna Lahtinen

  Hei!
  Aivan ihana tämä mekko! 🙂 Sormeni alkoivat heti syyhyämään ja soveltaa kun en osaa, niin olisiko mahdollista saada mekon ohje sähköpostiin?

  Suuren suuri kiitos! 🙂


 135. Tulossa on 🙂

 136. ulla ojanen

  Hei ystävä kallis, mulle ei ole ikäväkseni tullut kastemekon ohjetta, tekniikka pettänyt, voisitko ystävällisesti vielä kokeilla laittaa. Ystävän halaus sinulle ja kaunis kiitos.


 137. Yritetäänpäs uudelleen 🙂

 138. Tanja

  Ihana! Onko vielä mahdollista saada tuota ohjetta? En oo löytäny sitkeistä yrityksistä huolimatta.


 139. Kohta lähtee 🙂

 140. Iiris

  Todella upea! Saisinkohan minäkin ohjeen?


 141. Suatpa hyvinniii 🙂 🙂 🙂

 142. Teija

  Aivan täydellinen kastemekko! Voisitko laittaa ohjeen myös minulle? 🙂


 143. Laitan tulemaan 🙂

 144. Pipsa

  Hei! Aivan ihana malli. Laitatko sen myös minlle


 145. Laitanpa tulemaan sinlle 🙂

 146. Erja Rintanen

  Aivan ihana ! Saisinko minäkin mallin ja ohjeet !


 147. Tulossa on 🙂

 148. Lea

  Hei! Saisinko minäkin kastemekon ohjeen sähköpostiini? Kiitos! 🙂


 149. Tulee 🙂

 150. Saara Laurell

  Hei
  Tämä osui heti minuun <3
  minun lapsen lapsi saa pienen ja olisin iloinen jos saisin ohjeen 🙂


 151. Laitan tulemaan 🙂

 152. Geile Sundberg

  Ei toista noin kaunista Löydy! Olisiko mahdollista saada ohjetta.


 153. Pistetäänpä tulemaan 🙂

 154. Tuula

  Ihana kastemekko. Voisinko minäkin saada ohjeen, niin kudon lapsen lapsille. Ja myssyyn kanssa. Kauniit todella.
  Olisi ihana.


 155. Saat kyllä 🙂

 156. Annika

  Hei,
  hienoin kastemekko mitä oon nähny! Voisinko mieki saada ohjeen? 🙂 Kiitos!


 157. Ohje on tulossa 🙂

 158. pirjo

  Ihana kastemekko. Voisinko myös saada ohjeen? Tytär saa esikoisen ja poika pitkä aikaiseen sijoitukseen viikon ikäisen vauvan.


 159. Laitan sullekin 🙂

 160. Tellervo Välikangas

  Tämä kastemekko on todella upea, en tiedä saatko viestiäni. Toivon saavani ohjeen. Tekisin tällaisen perintömekoksi tuleville lastenlapsilleni.


 161. Laitan ohjeen 🙂

 162. Auli

  Hei saisinko miekin ton ihanan kastemekon ohjeen. Kiitos


 163. Tulee 🙂

 164. Tanja Butilkin

  Hei, Olisiko mahdollista saada myös minun, tämän kauniin kaste-
  mekon ohjetta.
  KIITOS!


 165. Laitan tulemaan ohjeen 🙂

 166. Jaana

  Ottaisin mieluusti vastaan myös tämän kastemekon ohjeen, on aivan ihana.


 167. Tulet saamaan 🙂

 168. Hannele

  Hei,

  ohjetta minäkin kaipailen… Kiitos jo etukäteen ????


 169. Tulossa on 🙂

 170. Hilkka

  Minäkin haluaisin ohjeen, on niin kaunis.


 171. Laitan tulemaan 🙂

 172. Arja

  Hei,

  Olisiko mahdollista saada tämä ihanan näköinen ohje? Ensimmäiselle lapsenlapsellemme sen neuloisin. Jos onnistuu, suuresti kiittäen…


 173. Tulossa on 🙂

 174. Noora

  Ompas kaunis mekko. Haluaisin tehdä tulevalle esikoiselle itse kastemekin ja tämä näyttää juuri sopivalta! Saisinko ohjeen sähköpostiin?


 175. Saat kuin saatkin 🙂

 176. Minna

  Niin kaunis mekko! Onko myös mahdollista saada ohje tähän? 🙂


 177. Mahdollista on 🙂

 178. Arja

  Hei, saisinkohan myös minä tuon upean kastemekon ja päähineen ohjeen? Olisi vielä 4 kk aikaa neuloa kastemekko ystävän tulevalle vauvelille ja tuo on ihana malli!


 179. Laitan sähköpostiisi 🙂

 180. Miia Mastosalo

  Hei,
  Aivan ihana mekko, tällaisen haluan kanssa tehdä esikoiselleni kastemekoksi 🙂 Saisinko minäkin ohjeen sähköpostiini? Maaliskuun loppuun asti aikaa tehdä, hyvä aloittaa ajoissa 😀


 181. No saathan sinä 🙂

 182. Suvi

  Hei. Kun muutkin niin minäkin… Saisinko mekon ohjeen, haluan oppia tuon helmakuvion!


 183. Tuleman pitää:)

 184. Piia

  Hei täällä myös ihastuttiin mekkoon.. saisiko ohjeen..


 185. Laitan ohjeen sinullekin.

 186. Kati

  Hei,
  vieläkö ohjetta on mahdollista saada sähköpostiin? Tuleva mummo kaipaisi ohjetta 🙂


 187. Täytyypä laittaa tulemaan ohje tulevalle mummolle 🙂

 188. Sirpa

  Hei! Saisinko minäkin pyytää ohjetta jos sinulla se vielä on? Sormet ihan syyhyää päästä kutomaan kastemekkoa ensimmäiselle lapselle joka syntyy helmikuussa
  ????


 189. Laitanpa tulemaan 🙂

 190. Anne

  Hei.olisiko mahdollista saada ohjetta niin kastemekkoon kuin myssyynkin? Mitä lankaa olet näihin käyttänyt?kiitos etukäteen


 191. Onhan se mahdollista 🙂

 192. mari-mummu

  Hei
  Voisitko vielä nähdä vaivaa ja laittaa myös minulle tuon ihanan kastemekon ohjeen!
  Mari-mummu


 193. Laitan tulemaan 🙂

 194. Kirsi

  Saisinko minäkin tuon kastemekon ohjeen? Toista yhtä kaunista en ole löytänyt.


 195. Laitanpa sähköpostia 🙂

 196. Neppari

  Voi miten kaunis kastemekko. Siskoni toivoisi lapselleen neulemekkoa kastemekoksi, mutta hän ei osaa neuloa. Tämä ohje on aivan mielettömän kaunis. Voisinko minäkin sen saada? <3


 197. Laitan tulemaan oheen sinullekin 🙂

 198. Mirjami

  Hei vaan. Saisinko minäkin tuon ihanan kastemekko ohjeen. Sain kunnian tehdä pienelle pojan pojalle kastemekon ????


 199. Laitan tulemaan 🙂

 200. Pauliina

  Hei! Älyttömän kaunis kastemekko, saisinko minäkin ohjeen?????


 201. Laitan ohjeen tulemaan 🙂

 202. Nelliina

  Moi! Vieläkö tästä saisi ohjeen sähköpostiin? 🙂


 203. Tulossa on:)

 204. Anu

  Hei! Todella ihana ja kaunis kastemekko!
  Itse odottelen parhaillaan esikoista ja kovasti haluaisin tehdä itse kastemekon. Olisikohan minunkin mahdollista saada ohjetta, josko onnistuisin tekemään edes puoleksi noin hienon! Kiitos!


 205. Laitan tulemaan 🙂

 206. Mari

  Hei,

  Olisi ihana saada tämän mekon ohje. Tarkoituksena on tehdä mekko esikoisemme kastejuhlaan. Kiitos jo etukäteen!

 207. Tarja. Barck

  Moi. Ihana kastemekko. Kyseistä lehteä en ole löytänyt mistään. Joten vieläkö olisi mahdollista saada kauniin kastemekon ohje sinulta. Näin juuri ensimmäistä kertaa mummoksi tulleena olisi kiva yllättävän pojan perhe. T. Tarja


 208. Hei Tarja! Olen yrittänyt lähettää antamaasi nettiosoitteeseen kastemekon ohjeen, mutta jostakin syystä se palautuu takaisin. Yritän nyt vielä kerran. Kerro saitko sen.

 209. Piia

  Hei.
  Kastemekko minkä olet tehnyt on aivan ihana. Veljelleni syntyi juuri vauva ja suunnittelin että voisin neuloa sukuun kastemekon mutta ohje puuttuu. Olisiko sinun mahdollista laittaa minullekin ohjetta.
  T Piia


 210. Laitan tulemaan:)

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.