Yarn-Spirit

Nämä pikkumiehen neuleet tein joululahjaksi hänen mummonsa tilaamina. Malli jonka hän lähetti minulle, oli kopio Kotilieden joulukäsityöt 2011 -lehdestä. Vaihdoin langan 7 veljekseen ohjeessa olleen Sandnes Kashmir alpakka -langan sijaan, koska ko. lankaa ei löytynyt mistään. Pipon neuloin omin muutoksin, slipoverista otetulla kuvioneuleella. Myös kaulaliinan sooloilin mieleisekseni.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

I knitted this set  to a little man as a Christmas present from his granny. The pattern is taken from “Kotilieden joulukäsityöt 2011” -magazine.
I made changes to the beanie and the scarf. I also used “7 veljestä” -yarn in stead of Sandnes Kashmir alpakka.

4 Responses to “Pikkupojan neuleet – Set for a little boy”

 1. pirle

  Kauniita harmaita.
  Luin uudelleen esittelysi ja mainintasi lankakerästä, jonka sisällä on LANGAN HENKI puhutteli taas. Olen aika lailla samaa mieltä kanssasi – minusta langalla on lumovoima, varsinkin kun olen päässyt melkein ytimeen! Kehrään lankaa, pellavaa ja villaa, tunnen kuinka kuidut kiertyvät toisiinsa ja ihmettelen joka kerta miten taianomaista se on.
  Olen juuri nauttinut harmaista minäkin – kainuunharmasvilloista.


 2. Kiitos Pirle taas kommentistasi. Wau! Vai että ihan itse kehrättyä lankaa. Siitä tehtyä työtä voisi todella arvostaa. Itse en ole koskaan edes nänyt kuinka homma tapahtuu.

 3. Marketta

  Nämä neuleet sopivat mummon pojalle täydellisesti. Hänen näköisiään vaatteita. Testattu jo maan rajojen ulkopuolellakin.


 4. Hieno juttu. Ja mummolle itselleen on villatakki jo hyvällä alulla – se punainen puolukka 🙂

Leave a Reply

Arkistot-FilesOli kesä, kesä, kesä …

Proudly powered by WordPress. Copyright © Yarn-Spirit. Kaikki oikeudet pidätetään.